源 创 网
设计服务平台!  业务/学习/合作/服务  简单/高效/便捷/全面  设计只为生活更美好!

[更 多] 建筑师事务所SVET VMES 休息区 [复制链接]

真实姓名
源创设计网
发表于 2014-2-11 12:04:20 |显示全部楼层
更 多
按品牌:  
按成果: 成品展示 
按国家: -
School Landscape by Svet Vmes

Architect firm Svet Vmes have designedSchool Landscape, an social area for students at the LedinaGrammar School in Ljubljana, Slovenia.

Ledina is one of the oldest grammarschools in Ljubljana.It has operated for 144 years. The school plan has a characteristic “U” shape,with two main entrances that were once used as separate entrances – for boysand girls. Due to safety reasons only one is in use today, while the second oneis closed and has no function.

The idea was to create a new“semi-public” school space for leisure activities of students during recess,before and after school. The enclosure is formed with wavy bands with differentgradients of one material. With this element we broke the hard, uneven spaceand transformed it into a new, soft, single space.

As internet is indispensable ineveryday life of pupils, the room has wireless internet, loudspeakers and aprojector to ensure a more relaxed ambience. The place becomes a multi usedschool landscape where students can rest, socialize, watch movies, getinformation, listen to music, and organize lectures or performances by schoolDJs.

更多
Design: Svet Vmes
http://www.svetvmes.si/
Photography: Matevž Paternoster, AgencijaUmer






建筑师事务所SVET VMES  休息区 (5).jpg


更多图片 小图 大图
组图打开中,请稍候......

使用道具 举报

您需要登录后才可以回复 登录 | 会员注册

回顶部